Bij De Dulle Griet delen we een passie voor unieke smaakbelevingen en authentieke gastvrijheid. Ons team, een bonte verzameling van bierliefhebbers, gastronomen en hartelijke bedieners, zet zich dagelijks in om u een onvergetelijk moment te bezorgen.

Onze naam, geïnspireerd door de legendarische kanonskogel in Gent, weerspiegelt de kracht en het karakter van onze zaak. Net als het historische geschut staan we bekend om onze impact: een indrukwekkende selectie van bieren, een keuken die klassieke smaken met een eigentijdse twist serveert, en een ambiance die zowel de lokale bevolking als bezoekers van ver aantrekt.

Bij De Dulle Griet is elk bezoek een ontdekkingstocht. Onze bierkaart is een schatkist gevuld met lokale parels, internationale klassiekers en verrassende nieuwkomers. We zijn trots op onze samenwerkingen met lokale brouwers en onze constante zoektocht naar bijzondere brouwsels die zelfs de meest doorgewinterde bierkenner kunnen verrassen.

De keuken van De Dulle Griet is een reflectie van onze liefde voor de Belgische keuken, met gerechten die zorgvuldig zijn bereid om de smaakpapillen te prikkelen. Onze ingrediënten zijn zoveel mogelijk lokaal ingekocht, want we geloven in de kracht van de korte keten en het ondersteunen van onze gemeenschap.

Ons interieur vormt de perfecte achtergrond voor uw bezoek. Met een knipoog naar de rijke historie van onze stad, biedt onze sfeervolle inrichting een warm welkom aan iedereen die de drempel overstapt. Of u nu komt voor een snelle hap, een uitgebreid diner, of gewoon om te genieten van een glas uit onze uitgebreide biercollectie, u zult zich direct thuis voelen in de gezellige ambiance van De Dulle Griet.

We nodigen u uit om deel uit te maken van onze geschiedenis. Kom langs, hef het glas en laat u meenemen door de verhalen die onze muren fluisteren. Ontdek zelf waarom De Dulle Griet een vaste waarde is in het hart van iedereen die ons een bezoek brengt.